Szállítási, fizetési feltételek

 

Kedves  Megrendelőnk!

Tájékoztatunk, hogy a fotókönyv oldalunkon szereplő termékek (fotókönyv, naptár, esküvői termékek) esetében a személyes átvétellel kért rendeléseket 2022.09.01-től a WestEnd City Centerben található átvevőpontunkon lehet csak átvenni. Az átvétel pontos időpontjáról e-mailben értesítést küldünk.

Az üzlet címe: MM Plusz Fotó/Bestfoto – WestEnd City Center – 1062 Budapest, Váci út 1-3.
Megközelíthetőség: aluljárószint, Kölcsey sétány 58. (Rossmann mellett)
Nyitvatartás: hétfőtől-szombatig 10:00-20:00, vasárnap 10:00-19:00

Szállítási feltételek

Megrendelés beérkezése Személyes átvétel vagy postai feladás
hétfő 12.00 és kedd 12.00 között azonos hét csütörtökön
kedd 12.00 és szerda 12.00 között azonos hét pénteken
szerda 12.00 és csütörtök 12.00 között következő kedden
csütörtök 12.00 és hétfő 12.00 között következő szerdán

A 12:00 alatt déli 12:00 értendő.

Ünnepnapok esetén a határidők eltolódnak.

 Egyéb információ:

 • Személyes átvétel helye:
  MM Plusz Fotó/Bestfoto – WestEnd City Center – 1062 Budapest, Váci út 1-3.) Aluljárószint, Kölcsey sétány 58. (Rossmann mellett).
 • Amennyiben konkrét időpontra szeretnéd, hogy a megrendelésed elkészüljön, kérjük  e-mailben jelezd azt ügyfélszolgálatunknak (e-mail: info@220foto.hu). 
 • Ünnepnapok esetén a határidők eltolódhatnak.
 • Különleges alkalmakkor (pl. karácsony) előfordulhat, hogy a beérkező megrendeléseket nem tudjuk a megadott munkanapokon belül teljesíteni. Ilyen esetekben weboldalunk nyitóoldalán tájékoztatást teszünk közzé.
 • A futárszolgálatos szállítás a legtöbb esetben további egy munkanapot vesz igénybe, de előfordulhat két-három munkanap is.
 • A futárszolgálat díja 1890 Ft.
  Utánvét esetén az utánvét díja +480 Ft.
 • Foxpost automatába történő szállítás díja 1490 Ft.
  Az átfutási idő 2-3 munkanap, leterhelt automata esetén hosszabb is lehet.
 • Az oldalon történő rendelés végén bankkártyával, futárszolgálatos kiszállítás esetén utánvéttel és bankkártyával is lehet fizetni.
 • Amennyiben fotókönyvet/naptárat és fényképet/posztert is egy időben rendelsz, sajnos nincs lehetőség futárral együtt kiküldeni, vagy személyes átvételnél egyszerre átvenni. Ennek oka, hogy a fotókönyv gyártása és a fényképek, poszterek előhívása más-más helyen történik. 
  A fénykép/poszter rendelés személyesen csak az ONLINEFOTO üzletében vehető át, a Fotókönyv oldalon szereplő termékek rendelését személyesen csak a Westendben található átvevő ponton lehet a továbbiakban átvenni.