Szállítási, fizetési feltételek

Az alábbiakban megjelölt határidők tájékoztató jellegűek, a rendelés pontos átvételéről e-mailben értesítést küldünk.    

Megrendelés beérkezése Személyes átvétel 
hétfő 12.00 és kedd 12.00 között azonos hét pénteken
kedd 12.00 és szerda 12.00 között következő hét hétfőn
szerda 12.00 és csütörtök 12.00 között következő hét kedden
csütörtök 12.00 és hétfő 12.00 között

következő pénteken

 

Bolti nyitvatartás 

Tájékoztatunk, hogy 2021. november 1-jétől fotókönyv, naptár, esküvői termékek rendelése esetén személyes átvételre csak a Béke téri üzletünkben van lehetőség!

  • Amennyiben konkrét időpontra szeretnéd, hogy a megrendelésed elkészüljön, kérjük  e-mailben jelezd azt ügyfélszolgálatunknak. 
  • Ünnepnapok esetén a határidők eltolódhatnak.
  • Különleges alkalmakkor (pl. karácsony) előfordulhat, hogy a beérkező megrendeléseket nem tudjuk a megadott munkanapokon belül teljesíteni. Ilyen esetekben weboldalunk nyitóoldalán tájékoztatást teszünk közzé.
  • A futárszolgálatos szállítás a legtöbb esetben további egy munkanapot vesz igénybe, de előfordulhat két-három munkanap is.
  • A futárszolgálat díja 1390 Ft.
  • Az oldalon történő rendelés végén bankkártyával, futárszolgálatos kiszállítás esetén utánvéttel és bankkártyával is lehet fizetni.

A fenti határidők tájékoztató jellegűek, a rendelés pontos átvételéről e-mailben értesítést küldünk.

Amennyiben fotókönyvet/naptárat és fényképet/posztert is egy időben rendelsz, és mindkét rendelésed futárral kéred, sajnos nincs lehetőség arra, hogy a futárral az összes terméket együtt szállítsák ki.
Ennek oka, hogy a fotókönyv gyártása és a fényképek, poszterek előhívása más-más helyen történik. Azonban a személyes átvétel esetén, ha a Béke téri boltba kéred az átvételt, akkor megoldható, hogy egyszerre vehesd át, de kérjük minden esetben várd meg az értesítő e-maileket, mind a fotókönyvről-naptárról, mind pedig a fényképről-poszterről  és csak akkor indulj el az üzletbe átvenni a rendeléseidet. Előfordulhat, hogy az e-mail a “Spam” vagy “Promóciók” mappába kerül, ezért kérjük ott is ellenőrizd.