Szállítási, fizetési feltételek

Kedves  Megrendelőnk!

Tájékoztatunk, hogy a fotókönyv oldalunkon szereplő termékek (fotókönyv, naptár, esküvői termékek) esetében a személyes átvételi helyünk 2022.08.30-án megváltozott.

Az augusztus 30-án délig leadott fotókönyv rendelések még a Béke téri üzletünkben (1135 Budapest, Szegedi út 42-44.) személyesen átvehetőek.
Az ezt követően leadott, személyes átvétellel kért rendelések átvehetőek a WestEnd City Centerben található átvevőpontunkon. Az átvétel pontos időpontjáról emailben értesítést küldünk.

Az üzlet címe: MM Plusz Fotó – WestEnd City Center – 1062 Budapest, Váci út 1-3.
Megközelíthetőség: aluljárószint, Kölcsey sétány 58. (Rossmann mellett)
Nyitvatartás: hétfőtől-szombatig 10:00-20:00

Szállítási feltételek

Megrendelés beérkezése Személyes átvétel vagy postai feladás
hétfő 12.00 és kedd 12.00 között azonos hét csütörtökön
kedd 12.00 és szerda 12.00 között azonos hét pénteken
szerda 12.00 és csütörtök 12.00 között következő kedden
csütörtök 12.00 és hétfő 12.00 között következő szerdán

A 12:00 alatt déli 12:00 értendő.

Ünnepnapok esetén a határidők eltolódnak.
A fenti határidők tájékoztató jellegűek, az átvétel vagy a postázás pontos időpontjáról emailt küldünk.szállítás

Tájékoztatunk, hogy 2022. augusztus 30-tól fotókönyv, naptár, esküvői termékek rendelése esetén személyes átvételre csak a Westendben található átvevőpontunkon (MM Plusz Fotó – WestEnd City Center – 1062 Budapest, Váci út 1-3.) van lehetőség! Aluljárószint, Kölcsey sétány 58. (Rossmann mellett).

 Egyéb információ:

  • Amennyiben konkrét időpontra szeretnéd, hogy a megrendelésed elkészüljön, kérjük  e-mailben jelezd azt ügyfélszolgálatunknak (e-mail: info@220foto.hu). 
  • Ünnepnapok esetén a határidők eltolódhatnak.
  • Különleges alkalmakkor (pl. karácsony) előfordulhat, hogy a beérkező megrendeléseket nem tudjuk a megadott munkanapokon belül teljesíteni. Ilyen esetekben weboldalunk nyitóoldalán tájékoztatást teszünk közzé.
  • A futárszolgálatos szállítás a legtöbb esetben további egy munkanapot vesz igénybe, de előfordulhat két-három munkanap is.
  • A futárszolgálat díja 1490 Ft.
  • Az oldalon történő rendelés végén bankkártyával, futárszolgálatos kiszállítás esetén utánvéttel és bankkártyával is lehet fizetni.
  • Amennyiben fotókönyvet/naptárat és fényképet/posztert is egy időben rendelsz, sajnos nincs lehetőség futárral együtt kiküldeni, vagy személyes átvételnél egyszerre átvenni. Ennek oka, hogy a fotókönyv gyártása és a fényképek, poszterek előhívása más-más helyen történik. 
    A fénykép/poszter rendelés személyesen csak a Béke téri üzletünkben átvehető, a Fotókönyv oldalon szereplő termékek rendelését személyesen csak a Westendben található átvevő ponton lehet a továbbiakban átvenni.