Gyakran ismétlődő kérdések

A témák kifejtéséhez használja a jobb oldali “+” ikonokat.
Szolgáltatásunk ismertetése

A fotokonyv.220foto.hu weboldalon saját fényképeidből állíthatsz össze fotókönyvet, melyet mi legyártunk. Az elkészült albumot – futárszolgálat révén – saját otthonodban vehetsz át, de személyesen is átveheted üzleteinkben is.

Fotókönyveink klasszikus fotóelőhívó technológiával, valódi fotópapírra készülnek, méghozzá kemény borítóval, amit te tervezhetsz meg. Könyvszerkesztő szoftverünk regisztráció és telepítés nélkül kipróbálható a főoldalon található DEMO gomb megnyomásával, szolgáltatásunk teljes igénybevételéhez azonban regisztráció szükséges.

Képfeltöltés

A Fotóim menüpont alatt található képfeltöltés funkció a fotókönyvhöz szánt képsorozat feltöltésére szolgál. A feltöltési sebesség az internetkapcsolat minőségétől és a képek méretétől függ, így a folyamat akár hosszabb időt is igénybe vehet (akár 10-20 perc). Egy adott képsorozathoz később bármikor tölthetsz fel további képeket a fotók hozzáadása gombbal. A szerkesztőszoftver kizárólag jpg kiterjesztésű fájlokkal dolgozik, egyéb képformátumokat nem fogad. Amennyiben technikai kérdésed lenne, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz. Előfordulhat, hogy a számítógépedre telepített víruskereső beavatkozik az internetes képfeltöltésbe. Ilyen esetekben a képfeltöltés állapotát jelző sáv – teljes feltöltöttséget mutatva – azonnal felszalad, a képek feltöltése viszont még folyamatban van. Ha úgy tapasztalod, hogy a víruskereső szoftver (meg)akadályozza a képfeltöltést, a feltöltés idejére kapcsold ki, vagy próbáld meg úgy beállítani, hogy ne blokkolja az adatforgalmat.
A víruskereső szoftver kikapcsolásával járó kockázatokról érdeklőd a szoftver gyártójánál.

Hány darab kép fér egy fotókönyvbe?

A fotókönyvbe helyezhető képek száma elrendezéstől és oldalszámtól függ. Az álló formátumú, 15×20 cm-s és 20×27 cm-s könyvekbe 60-180, a négyzet alakú, 20×20 cm-s könyvbe 40-100 fénykép kaphat helyet.

Szállítási és fizetési feltételek, határidők

A megrendelt fotókönyvek a megrendelés napját követő második munkanapon, 14 órától vehetők át üzleteinkben. Futárszolgálat igénylése esetén a kézbesítés további egy napot vehet igénybe. A fizetés a futárnál utánvéttel történik, a vételárat és a bruttó 1000 forintos szállítási díjat a futárszolgálat munkatársa veszi át a fotókönyv(ek) kézbesítésekor. Amennyiben a megrendelés 12 óra után, vagy munkaszüneti napon érkezik be szerverünkre, a leadás időpontjának a – megrendelés napját követő – első munkanap reggelét tekintjük.

Különleges alkalmakkor (pl. karácsony) előfordulhat, hogy a beérkező megrendeléseket nem tudjuk két munkanapon belül teljesíteni. Ilyen esetekben weboldalunk nyitóoldalán, illetve e-mailben tájékoztatást teszünk közzé.

Amennyiben kérdésedre nem találsz választ, küldd el nekünk e-mailben!